Hogyan lehet növényi alapanyagokból, gluténmentesen egészségesen, táplálóan és változatosan étkezni? Egyszerű, a hétköznapokban könnyen és jól használható, ételeket készítünk, hazai alapanyagokból. Ételérzékenyeknek, emésztési gondokkal és betegséggel küzdőknek kiemelten ajánljuk.

Programok:

Reggel 5-től előtészta készítés elszántaknak
10:00-12:00 Lisztőrlés, szitálás, krumplifőzés
14:30-15:30: Cipózás, formázások
17:00-19:00: Kenyérsütés (kóstolás másnap reggel), lángos, pita, kenyérlepény, ropi (kóstolás este, frissen)

 

Gyüttment Kenyér workshop programbontás (pdf)


Időpont:

péntek, 05:00 - 19:00

Helyszín:

Közösségi konyha - jogsarok

Hozzáadom a naptáramhoz:

0