Ha minket választasz 10.00 órától bekapcsolódhatsz a dödölle készítésébe a krumpli pucolásától egészen a kóstolásig, és közben jókat beszélgetünk arról, hogy akkor ez most tulajdonképpen vasi vagy zalai eredetű étel.

Ezen a napon nem harangszó jelzi a dél eljöttét, hanem lelkes fiatalok járnak végig csörgetelővel a hegyen. Hogy mi is ez, és mikor használják, gyere el hozzánk és elmeséljük.

Hogy ne csak együnk és diskuráljunk, kóstoljuk meg a hegy levét is.  Na, még nem az oszkóit, hanem az Alsóújlakról érkező Dóka László finom nedüjét.

Mindeközben verseket olvasgathatsz a faluban élő Szabó Katalintól, lapozgathatod a falu történetét bemutató könyveket, kiadványokat.


Időpont:

csütörtök, 09:30 - 13:00

Helyszín:

Présház

Hozzáadom a naptáramhoz:

0
Print Friendly, PDF & Email